Breaking News

Rusi pronašli dokaz da su Anunaki postojali na Antarktiku


Ruski istoričari su 1929. godine objavili otkriće neverovatne mape. Ona je prikazivala obalu nalik onoj koju ima kontinent Antarktik, ali čudno je bilo to što je na mapi kontinent bio obojen u zeleno kao da je na njemu bilo vegetacije, a ne da je bio prekriven ledenim slojem.

Takođe, s tom mapom se došlo do saznanja da se otkrivanje Antarktika dogodilo bar 300 godina ranije nego što se do tada verovalo.
Ova mapa je postala opsesija za ljude na čelu Trećeg Rajha, poput Hitlera i Himlera. Hitler, koji je oduvek bio impresioniran okultnim, postao je ubeđen da je ovaj kontinent zapravo mesto na kom je živela izgubljena civilizacija Atlantide i da su mnogi misteriozni artefakti zakopani ispod sloja leda.
Hitler je odlučio da sastavi tim istraživača koji će istražiti oblast, a oni su kreirali bazu na kontinentu koja je bila dovoljno velika da sakriju vozila kojima su istraživali misteriozni kontinent.
Istovremeno, nacisti su okupili manju grupu elitnih naučnika koji su imali zadatak da istraže paranormalne fenomene i razviju kontakt sa vanzemaljskim bićima. Ovi naučnici su došli do nekih informacija zahvaljujući kojima su sagradili leteći tanjir kojim su mogli da putuju kroz svemir.
Kratko nakon što su nacisti počeli sa istraživanjem Antarktika, SAD su to otkrile i odlučile da pokrenu svoju istragu. Američki naučnici su naveli da su tokom svoje istrage uočili čudne letelice u obliku diska na obali Antarktika.
Decenijama su se širile glasine da su nacisti kolonizovali Antarktik i formirali tamo bazu Četvrtog Rajha. To bi moglo da objasni zašto je nakon Drugog svetskog rata pojačano uočavanje NLO-a.
Webtribune.rs

Нема коментара

ranktrackr.net